Merken

Playmobil Top Agents

Ben je op zoek naar speelgoed voor een politieagent in de dop? Kies dan voor de Playmobil Top Agents. Deze poppetjes vangen iedere boef met hun fantastische wagens en drones. Ze worden aangestuurd van ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playmobil Top Agents

Weet je nog hoe je vroeger urenlang met Playmobil kon spelen? Cowboy en indiaantje, of de brandweerman die alle branden bluste. Maar jouw persoonlijke favoriet was toch altijd de politie. Boeven vangen en opsluiten vond je toen al geweldig. Daarom vind je de moderne Playmobil Top Agents speelgoedsets ook zo leuk. Bijna zonde om aan je kind weg te geven.

Voor urenlang speelplezier

Het assortiment Playmobil Top Agents bestaat uit onder andere stoere drones en supersnelle auto’s die in een handomdraai tot boot of vliegtuig omgetoverd kunnen worden. Zo kunnen de Playmobil Top Agents altijd de boeven vangen, of die zich nou op land, op zee of in de lucht bevinden. De onderdelen zijn vrij beweegbaar. En de kanonnen kunnen echt schieten! Het Playmobil Top Agents speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6.

Speelsets van Playmobil Top Agents kopen bij wehkamp

Al het Playmobil Top Agents speelgoed bestel je eenvoudig op onze website. Ben je vergeten om een cadeau te kopen voor je neefje of buurmeisje dat binnenkort jarig is? Geen probleem! Bestel je de Playmobil Top Agents vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je het speelgoed de volgende werkdag al in huis. Heeft de jarige dezelfde Playmobil Top Agents set al van iemand anders heeft gekregen? Ook dat is geen probleem. Je mag de aankoop altijd gratis weer naar ons terugsturen.