Merken

Playmobil Summer Fun

De inwoners van PLAYMOBIL Summer Fun kunnen kamperen in de natuur of zwemmen in het avonturenbad of naar de kermis. PLAYMOBIL Summer Fun brengt de zomer naar je stad. Begin je eigen hotel en nodig ie ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Playmobil Summer Fun

De zomervakantie is de mooiste tijd van het jaar voor zowel kinderen als hun ouders. En dankzij Playmobil Summer Fun kunnen de kids zich het hele jaar door verheugen op deze periode! Of je nu op vakantie gaat naar een hotel, met de camper of kamperen op de camping: met deze serie kun je het allemaal in het klein beleven. Dat is het grote geheim achter het succes van dit thema: het is vooral heel herkenbaar. De verschillende sets van Playmobil Summer Fun spreken tot de verbeelding omdat ze een groot deel van de werkelijke vakantiesfeer nabootsen. Dat wil toch iedereen? Bij wehkamp vind je talloze sets uit deze serie voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. Heb je Playmobil Summer Fun gekocht als cadeau, maar heeft de ontvanger hem al? Dan kun je heel eenvoudig en gratis retourneren binnen 14 dagen. Dat noemen wij pas service!

Dat wordt een mooie zomer!

Vind je het leuk om in een reuzenrad hoog boven alles uit te torenen? Dan kun je dit naspelen met het Playmobil Summer Fun Groot reuzenrad. De kleurrijke verlichting is een mooie toevoeging. Het echte kampeergevoel boots je na met de Playmobil Summer Fun grote familiecamping, inclusief winkeltje met vele accessoires en sanitaire voorzieningen. Als je liever niet in een tent verblijft, kies je voor de Playmobil Summer Fun Luxe suite of het Playmobil Summer Fun Compleet ingericht familiehotel. Met een echte lift breng je jouw poppetjes naar hun hotelkamer. Er is zelfs een receptie, restaurant en speelkamer! De kleine sets van Playmobil Summer Fun maken het helemaal af, zoals het kamermeisje met trolley, de toeristen in een rubberboot en de snoepkraam.