Merken

Playmobil Princess

In de magische kristallenvijver van Playmobil Princess heeft de princes altijd wat om naar te kijken. De princes woont samen met haar prins in het prinsessenkasteel. ’s Avonds is er vaak een feestje o ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Playmobil Princess

Prinsessen zijn de mooiste en liefste meisjes die er zijn. Daarom is er een speciaal Playmobil Princess thema! Wat is er nu mooier dan je fantasie de vrij loop te laten in de wereld van prinsessen en andere Koninklijke gasten? Er valt heel veel te beleven met de verschillende sets die beschikbaar zijn van Playmobil Princess. Bij wehkamp vind je volop keuze. Het is aan jou om te bepalen welke je het mooist vindt. En natuurlijk welke binnen jouw budget past. Gelukkig bieden we je altijd een goede prijs/kwaliteitverhouding! Alle sets van Playmobil Princess zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Door de kleine onderdelen zijn ze niet bedoeld voor kinderen die jonger zijn dan 3 jaar.

Voel je een echte Playmobil Princess!

Wil je met de hoofdpersonen van Playmobil Princess een koninklijk feestmaal nuttigen? Dat kan! Er is namelijk een schitterende tafel beschikbaar met allerlei pracht en praal. Kijk eens naar die mooie blauwe kandelaar en dat prachtige servies… Er kunnen vier personen aan tafel, waarna de gangen met een karretje worden opgediend. De kalkoen ligt al klaar. Eet smakelijk! Het gouden Pegasuspaard is het mooiste van de vliegende paarden in de wereld van Playmobil Princess. De beweegbare vleugels en de mooie koets voor de prinses maken het plaatje compleet. De koningskinderen spelen graag met het veulen van een ander Pegasuspaard. Andere onderdelen zijn de Koninklijke slaapkamer met wieg, gouden bed en teddybeer, het luxe Koninklijk bad met zachte handdoeken, de magische kristallenvijver met echt groeiende bloemen, de Koninklijke dressing met vele accessoires, het speelbox met prinsessenprieel en het Playmobil Princess Prinsesseneiland met romantische gondel. Waar wil jij als eerste mee spelen?