Merken

Playmobil Family Fun

Het kleurrijke speelgoed Playmobil is al sinds 1974 op de markt. Dit Duitse merk is ongekend populair en heeft door de jaren heen talloze series met plastic poppetjes op de markt gebracht, waaronder o ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playmobil Family Fun

Heb je binnenkort een kinderverjaardag en ben je op zoek naar een leuk cadeau om je (klein)kinderen mee te verrassen? Met de serie Playmobil Family Fun ga je op vakantie en beleef je de allerleukste familie-uitjes. De kenmerkende familie-uitjes en gezelligheid vind je terug in elk product van de serie. Beleef samen met je kinderen deze uitstapjes opnieuw met deze veelzijdige serie die je vanzelfsprekend aanschaft bij wehkamp.

Het aanbod Playmobil Family Fun bij wehkamp

Wehkamp heeft een verrassend aanbod van de Playmobil Family Fun serie. Welk product uit de serie je ook aanschaft, het stimuleert kinderen altijd om met hun eigen fantasie en creativiteit aan de slag te gaan. De poppetjes zijn gemaakt van plastic, net als de overige accessoires en attributen. De speelsets zijn kleurrijk en hebben een positieve invloed op sociale ontwikkeling en vaardigheden van zowel jongens als meisjes.

Nog meer Playmobil speelgoed

Playmobil Family Fun bestellen bij wehkamp? Dit doe je eenvoudig online. Je hebt altijd de keuze uit een veelzijdig aanbod van Playmobil Family Fun. Bekijk ook eens het aanbod van Playmobil Wild Life voor nog meer kleurrijk Playmobil speelgoed.

Je bespaart tijd en voorkomt frustratie dankzij onze snelle en adequate bezorging. Bovendien wordt een aankoop boven de 20.- gratis bij je thuisbezorgd.