Merken

Playmobil Fairies

Playmobil Fairies neemt je mee naar de fantasie wereld van de betoverende feeën. De feeën zorgen voor de eenhoorns met bladverband en magisch feeënstof. De speelsets zijn vermakelijk voor je kinderen ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Playmobil Fairies

Playmobil is er voor iedereen. Over het algemeen kiezen jongens vaak voor de stoere sets, terwijl meisjes zich wat beter thuis voelen bij een lieflijke fantasiewereld. Playmobil Fairies is dan ook vooral op hen gericht. De plastic poppetjes, dieren, planten, voertuigen en bouwwerken van dit thema zijn allemaal ontwikkeld met een feeënwereld als uitgangspunt. Zachte kleuren, fantasievolle wezens en volop magie is wat je mag verwachten. Is dit precies waar je naar op zoek was? Kies dan bij wehkamp uit de verschillende sets die we aanbieden van Playmobil Fairies. Je profiteert daarbij altijd van onze goede prijs/kwaliteitverhouding! De sets van Playmobil Fairies zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Welke van de Playmobil Fairies kies jij?

Er zijn diverse hoofdfiguren in de serie Playmobil Fairies. Eén daarvan is Toverfee Elixia, die haar eigen set heeft in het dierenbos. Daar verzorgt zij de dieren, maar er is ook een geheim in het bos. Een geheime bergplaats onder de stenen! De bijgeleverde bloemenlantaarn gloeit op in het donker nadat je er eerst licht op geschenen hebt. Zo maak je thuis je eigen feeënwereld. Ook het praalschip van de feeënkoningin is een prachtig voorbeeld van Playmobil Fairies. Hiermee steken de feeën de rivier over naar het kasteel van de koningin. Wist je dat er ook een magische juwelenbron is op het Feeëneiland? Daar bewaren de hoofdpersonen al hun juwelen. Het ziet er werkelijk prachtig uit! Tot slot hebben we nog Waterfee Aquarella op de eenhoornweide voor je als set. Aquarella maakt graag een ritje met de eenhoornfamilie. Doe je mee? Je ziet het: er valt heel wat te kiezen.