Merken

Playmobil Dragons

Kinderen hebben vaak een levendige fantasie, en dat komt bij de speelsets van Playmobil Dragons goed van pas! Bezoek Drako's schip of maak kennis met Hikkie en Tandloos. Ken jij ook een peuter die ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playmobil Dragons

Spelen is niet alleen leuk, maar ook nog eens uitermate belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Door te spelen, ontwikkelt je kind namelijk een rijke fantasie. Dat is goed voor de ontwikkeling van zijn of haar creativiteit. Hoe zorg je er nou voor dat de fantasie van je peuter optimaal gestimuleerd wordt? Met de speelsets van Playmobil Dragons kom je al een heel eind. Maak kennis met draken en vikingen en verzin je eigen verhaal. Met Playmobil Dragons kan je kleine avonturier zich urenlang vermaken.

Ga de uitdaging aan met je nieuwe drakenvriendjes

In het assortiment van Playmobil Dragon vind je tal van speelsets. Maak kennis met de draken Hikkie en Tandloos of ga het gevecht aan met een gepantserde draak. Word vrienden met de vikingen of bezoek Drago's schip. De mogelijkheden zijn eindeloos! Playmobil Dragons peuterspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Naast de grote speelsets zijn er ook kleinere pakketten beschikbaar, die als uitbreidingspakket of zelfstandige speelset kunnen fungeren.

Trakteer je peuter op een Playmobil Dragons speelset

Is Playmobil Dragon wel wat voor jouw peuter? Bestel de speelsets van jouw keuze dan bij wehkamp. Kan je kleine avonturier niet wachten om te beginnen met spelen? Dat begrijpen we heel goed. Om die reden zorgen we ervoor dat je pakketje snel wordt bezorgd. Mits je je bestelling voor 23:59 uur plaatst, heb je het speelgoed de volgende werkdag al in huis.