Merken

PLAYGRO

Het Australische familiebedrijf Playgro ontwikkelt al sinds 1992 innovatief speelgoed. De reis die kinderen maken, zit vol avontuur en al spelende, leren ze. Hierop zijn de producten van Playgro geric ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Playgro

Er staat een kraamvisite in je agenda genoteerd. Het blijft toch moeilijk om een origineel cadeau te vinden. Van de ouders weet je dat ze de ontwikkeling extra belangrijk vinden en jijzelf houdt van kleur en plezier. Bekijk dan onze collectie speelgoed van Playgro eens. Hier zitten reuze leuke en betaalbare kraamcadeautjes tussen.

Interactief speelgoed

Bij Playgro vind je het leukste interactieve speelgoed. Laat je baby lekker in slaap dommelen met een mobile boven de box of het ledikant. Met een babygym oefent je kleintje zijn of haar motoriek. Gebruik het als speelkleed of maak een eenvoudige ballenbak, indien er ballen zijn bijgeleverd. Kan je kindje al zitten? Misschien is dan een stuurtje, een piano of vormenpuzzel iets voor hem of haar. Zo is er voor elke ontwikkelingsfase speelgoed dat bij die fase past.

Kleurrijk en veilig

Het speelgoed van Playgro is lekker kleurrijk en heeft de nodige geluidjes. De vrolijk gekleurde beestjes en figuren zullen je baby doen glimlachen. De interactie met het speelgoed zorgt steeds weer voor een feest van herkenning. Het plastic is BPA-vrij, zodat erin bijten geen probleem oplevert voor de gezondheid. In onze collectie Playgro cadeaus voor baby's vind je de leukste cadeautjes voor de kraamvisite.

Playgro bestellen bij wehkamp

Heb je op de valreep een cadeau nodig? Bestel vandaag nog voor 23:59 uur een te gek speeltoestel van Playgro en ontvang het de volgende werkdag al in huis.