Merken

Pjur

Pjur Intimiteit benadrukt dat intiem willen zijn niet raar of iets om je voor te schamen is, maar dat het juist een normale behoefte van de mens is. Het gevoel van met elkaar verbonden zijn, plezier e ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pjur glijmiddel

Jullie brengen samen graag veel tijd in bed door. Erotiek houdt jullie relatie spannend en dynamisch, en jullie gebruiken daarbij eventueel hulpmiddelen. Deze zorgen ervoor dat jullie liefdesspel niet belemmerd wordt door lichamelijk ongemak. Pjur glijmiddel is dan een ideaal hulpmiddel. Het vervult verschillende functies. Het vergemakkelijkt seksueel contact door de lubricatie. Daarnaast kan het de duur van jullie vrijpartij verlengen.

Diverse varianten om uit te kiezen

Pjur glijmiddel is verkrijgbaar in verschillende varianten. Er is onder andere natuurlijk glijmiddel op waterbasis, maar ook glijmiddel met siliconen voor langdurige lubricatie. Ook zijn er diverse Pjur sprays verkrijgbaar, die kunnen zorgen voor meer langdurige bedprestaties. Voor de geïrriteerde huid is er tevens verzachtend en herstellend Pjur glijmiddel. Verder zijn er handige Pjur reinigingsmiddelen en -doekjes.

Veel plezier met Pjur

Pjur is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke producten die het seksuele plezier kunnen vergroten. Dit uit zich in een ruim assortiment aan handige hulpmiddelen die je liefdesleven naar een hoger niveau kunnen tillen. Door de keuze voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten is het geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien kan je het gerust elke dag gebruiken. Bekijk ook eens de handige en huidvriendelijke Pjur lichaamsverzorging.

Wil je wel je liefdesleven stimuleren maar is glijmiddel in de winkel kopen een wel hele grote stap? Voor 23:59 uur Pjur glijmiddel bestellen bij wehkamp is morgenavond je nieuwe producten uitproberen, zonder dat iemand iets hoeft te weten.