Merken

Pip Studio dekbedovertrekken

Met Pip Studio dekbedovertrekken geef je een vrolijk accent aan je slaapkamer. De fleurige overtrekken en slopen van het bekende Nederlandse merk hebben prachtige kleuren en patronen. Pip Studio dekbe ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pip Studio dekbedovertrekken

Je geniet graag met volle teugen van het leven. Van ieder moment wil je iets moois maken. Je eigen woonruimte weerspiegelt jouw levenslust. Je bent namelijk dol op levendige kleuren en zwierige patronen. Voor jou geen veilige basistinten of saaie strepen, maar sprankelende tinten en stralende bloemen of speelse krullen. De uitbundig en monter vormgegeven Pip Studio dekbedovertrekken mogen dan in jouw slaapkamer niet ontbreken.

Kies je favoriete dekbedovertrek

In ons assortiment Pip Studio dekbedovertrekken kies je uit tal van fraaie varianten. Ga je voor zacht perkalkatoen of voor luchtig linnen? Kies je voor de felste knalkleuren en drukste patronen of toch liever voor zachte pasteltinten en subtiele prints? Wat je voorkeur ook is, met Pip Studio dekbedovertrekken haal je altijd iets bijzonders in huis. Door de goede kwaliteit en nauwkeurige afwerking heb je er bovendien heel lang plezier van.

Unieke ontwerpen van Pip Studio

Pip Studio is opgericht door de vormgeefster Anke van der Endt. Samen met haar team maakt zij allerlei items die kleur aan het leven geven. De ontwerpers kiezen voor stijlen waar zijzelf vrolijk van worden en die ze nergens anders terugvinden. Dit levert unieke designs met een opgewekte look op. Bovendien zijn de items van Pip Studio van uitstekende kwaliteit. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het Pip Studio badtextiel.

Geen Pip Studio verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Pip Studio dekbedovertrekken bestellen bij wehkamp is morgenavond al je slaapkamer opvrolijken.