Merken

Pinypon

Ben je op zoek naar veelzijdig speelgoed voor je jonge dochter? De speelsets van Pinypon bestaan uit vrolijke poppetjes met verschillende leuke accessoires. Zo kunnen de gezichtjes omgedraaid worden e ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Pinypon

Je bent op zoek naar een leuk cadeau voor je nichtje. Als oudste kleinkind is ze echt de trots van de familie. Wat vliegt de tijd, het lijkt nog maar gisteren dat je haar voor het eerst in je armen hield. En nu wordt ze al vier. Ze begint echt al een dametje te worden. Ze vindt het heerlijk om urenlang met haar vriendinnetjes van het kinderdagverblijf met poppen te spelen en daarbij hele verhalen uit te beelden. Op de site van wehkamp kom je de speelsets van Pinypon tegen. Dat is het perfecte cadeau!

Vrolijk en veelzijdig kinderspeelgoed

Pinypons zijn vrolijke poppetjes in fantasiewerelden die vaak op bekende sprookjes gebaseerd zijn. Hiermee wordt de verbeelding van kleuters optimaal gestimuleerd. De poppetjes hebben twee gezichten. Als je het hoofd omdraait, kijken ze dus ineens anders! Ook kunnen de kleren en kapsels verwisseld worden, wat de fijne motoriek ten goede komt. Maar naast verantwoord zijn de Pinypon speelsets voor jonge kinderen vooral heel leuk.

Speelgoed van Pinypon kopen bij wehkamp

Al je Pinypon speelgoed koop je bij wehkamp eenvoudig online. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt voor een van de vrolijke speelsets, betaal je ze in een veilige omgeving met creditcard of iDeal. We bezorgen je bestelling de eerstvolgende werkdag, zodat de kleine meid er snel mee kan spelen. Heeft iemand anders hetzelfde cadeau gekocht? Geen probleem! Bij ons mag je je aankoop altijd gratis ruilen of terugsturen.