Merken

Pinocchio

Pinocchio, de naam doet je waarschijnlijk denken aan het vrolijke houten poppetje van Walt Disney. Maar hier gaat het over vrolijke, hippe kinderschoenen die de naam Pinocchio dragen. De ontwerpers ko ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pinocchio

Het uitzoeken van schoenen voor je zoon of dochter is niet zomaar een activiteit. Het zoeken van schoenen voor kinderen vraagt namelijk om meer aandacht dan het zoeken van schoenen voor jezelf. Dat heeft er met name mee te maken dat kinderen nog volop aan het groeien zijn. Om het groeiproces te bevorderen is goed schoeisel uiterst belangrijk. Kies daarom voor kwaliteit. Met de Pinocchio schoenen, een merk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kinderschoenen, zit je helemaal goed.

Stoere sneakers

In de collectie Pinoccio schoenen vind je tal van stoere sneakers voor je kind. De sneakers zijn gemaakt van leer en zijn dus stevig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals wit, zwart, blauw en metallic. De sneakers zijn ontworpen volgens de laatste modetrends en zijn dus helemaal hip. Je vindt bij ons de maten 21 tot en met 30. Er is genoeg keuze voor je zoon of dochter.

Je kind kan zorgeloos spelen

Niet alleen zien de schoenen er van Pinocchio stoer en hip uit, ze zitten ook nog eens comfortabel. Je kind kan er urenlang lekker in spelen en rennen zonder last te krijgen van zijn of haar voeten. De schoenen zijn licht en flexibel waardoor ravotten goed mogelijk is. De collectie is verdeeld in Pinocchio jongensschoenen en meisjesschoenen. Bekijk nu welk paar bij jouw zoon of dochter past.