Merken

Pig & Hen

Pig & Hen herenarmbanden zijn bijzondere herenarmbanden met een nautisch karakter. Het lijken wel kleine, smalle scheepstouwen. Robuust, kleurrijk en stijlvol. Precies de herenarmband voor jou. Er ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pig & Hen damesarmbanden

Voor een feestje van je beste vriendin ben je op zoek naar een leuke outfit. Tijdens het zoeken naar damesjurken bedenk je dat een nieuwe armband ook wel leuk zou zijn. Je stuit op de Pig & Hen damesarmbanden en bent gelijk verkocht. Het vakmanschap druipt er vanaf en ze zijn er in alle kleuren van de regenboog. De nikkelvrije marinesluiting geeft het sieraad een speels en stoer karakter, precies wat je zoekt.

Handgemaakt

Dat de Pig & Hen damesarmbanden met de hand gemaakt worden in Amsterdam zie je amper, zo mooi zijn de sieraden afgewerkt. Het polyester is in effen of meerdere kleuren gevlochten in een dikke, platte kabel die aan het begin en uiteinde is bevestigd aan een leuke sluiting die met een schroef op en dicht valt te maken. Dit accent geeft de Pig & Hen damesarmbanden een unieke look die door het grote aanbod valt te combineren met elke outfit.

Effen of meerdere kleuren

Lichtblauw en donkerblauw, geel en bruin of zwart? De Pig & Hen damesarmbanden zijn gevlochten van één of meerdere kleuren zodat er genoeg valt te kiezen. Wil je juist iets wat opvalt bij een donkere jurk? Dan zijn de roze en gele varianten misschien wel wat. Of juist andersom, een stijlvol zwart model op een fleurige bloemetjesjurk. Met de Pig & Hen damesarmbanden kan je eindeloos combineren.