Merken

Philips televisies

Philips is een van de bekendste Nederlandse ondernemingen. Het in Eindhoven opgerichte elektronicabedrijf maakte oorspronkelijk uitsluitend gloeilampen, maar heeft tegenwoordig een veel breder assorti ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Philips stofzuigers met zak

Het is ongelofelijk hoe snel een huis er niet meer netjes uit kan zien. Een paar dagen niets doen en het lijkt wel een varkensstal. Zeker wanneer je kinderen hebt of bezoek hebt gehad, is het dringend tijd om een beetje schoon te maken. Philips stofzuigers met zak helpen hier een stevig handje bij. De stofzak kan eenvoudig en snel bevestigd worden en zorgt bovendien voor behoud van de zuigkracht. Je moet er alleen aan denken om op tijd de stofzak te vervangen wanneer die vol is.

Een keuze maken

Er zijn verschillende modellen Philips stofzuigers met zak op de markt. Zo is er de Performer Expert stofzuiger waarmee je alles tot in de puntjes schoon kan krijgen. Ligt jouw budget iets lager? Dan is er de Performer compact of PowerLife stofzuiger die met een goede prijs-kwaliteitsverhouding jouw nieuwe beste vriend is.

Zonder zak

Naast het assortiment Philips stofzuigers met zak vind je bij wehkamp ook heel wat Philips stofzuigers die zonder stofzak werken. Het handige hieraan is dat je je niet bezig hoeft te houden met het vervangen van de stofzak wanneer deze weer eens vol is. Vaak is de prijs echter ook net iets hoger. Aan jou de keuze!

Een Philips stofzuiger met zak bestellen bij wehkamp is een fluitje van een cent en bovendien goedkoop. Wij brengen geen bezorgkosten in rekening voor bestellingen vanaf 20.-.