Merken

Philips

Philips is een van de bekendste Nederlandse ondernemingen. Het in Eindhoven opgerichte elektronicabedrijf maakte oorspronkelijk uitsluitend gloeilampen, maar heeft tegenwoordig een veel breder assorti ...

391 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Philips

Je staat er niet altijd bij stil, maar in onze huizen vind je steeds meer en indrukwekkendere elektronische apparaten. Bovendien is elk daarvan weer op verschillende manieren beter dan zijn voorganger. De nieuwste ledlampen zijn bijvoorbeeld zuiniger dan de oude gloeilampen, de moderne televisies geven een scherper beeld dan ooit tevoren en de koptelefoons functioneren perfect zonder snoer. Philips is leidend in deze innovatieve vooruitgang. Zo biedt het elektronicamerk onder meer robotstofzuigers en ultramoderne muzieksystemen aan.

Een gigantisch aanbod elektronica

Het assortiment van Philips is bijzonder omvangrijk. Het elektronicamerk kent items voor elke kamer en iedere wens. Voor in de keuken bijvoorbeeld een koffiemachine, waterkoker, blender of friteuse. Aan de woonkamer voeg je buitengewoon modern entertainment toe met een van de nieuwste televisies. Plaats er voor een echte bioscoopervaring ook een of meerdere Philips draadloze speakers. Voor in de badkamer vind je dan bijvoorbeeld weer tal van scheerapparaten, elektronische tandenborstels en stijltangen.

Kleine en grote elektrische apparaten

Van USB-sticks die in je broekzak passen tot televisies met een diagonaal van bijna twee meter: de elektronicacollectie van Philips is in alle opzichten bijzonder divers. Bij wehkamp maakt het echter niet uit of je een licht setje oordopjes koopt of een bijna tien kilo zware monitor. Onze bezorgers leveren namelijk elke bestelling keurig thuis bij je af. Sterker nog, ze plaatsen je nieuwe televisie of monitor zelfs alvast in je woon- of slaapkamer. Mocht je nieuwe elektronische aanwinst toch niet zo goed passen bij je inrichting, dan halen ze je bestelling ook gewoon weer (gratis) op.