Merken

Philips Hue lampen

Philips Hue is een slim draadloos verlichtingssysteem dat jou de absolute vrijheid biedt om de juiste sfeer in te stellen. Met behulp van jouw smartphone, tablet of computer zet je het licht volledig ...

94 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Philips Hue lampen

Hou je ook zo van gedimd licht in huis? Of vind je het leuk om met kleur te spelen? De ene keer ben je in de stemming voor een warme toon, en de andere keer voor koel blauw. Maar je gaat natuurlijk niet steeds de lampen verwisselen. Met Philips Hue lampen doe je het allemaal met dezelfde lamp.

Slimme lampen

De collectie Philips Hue lampen mag je best slimme verlichting noemen. Via een app zijn de lampen bijvoorbeeld gemakkelijk van kleur te veranderen. De collectie omvat wand- en tafellampen, maar ook losse ledlampen die je in je eigen favoriete lampen kan draaien. Let op: je hebt ook een Hue bridge nodig om de ledlampen met elkaar en met je mobiele telefoon te laten samenwerken. Zo creëer je sfeer in een handomdraai.

Kleur doet wat met je

De ene dag draag je zwart, de andere rood. Kleur heeft invloed op je stemming en op hoe jij je voelt. Daarom is het extra leuk om met de Philips Hue lampen je gemoedstoestand te verbeteren of versterken. Vrolijk oranje, rustgevend groen of mysterieus paars geven je huiskamer via de lightstrip of Iris clear tafellamp een heel andere sfeer. Leuk om je verlichting bijvoorbeeld af te stemmen op je favoriete woonaccessoires.

14 dagen op zicht

Ervaar zelf wat verlichting met Philips Hue lampen voor je kan doen in huis en bestel vandaag nog je nieuwe lampen. Dan kan je ze morgen al in huis ontvangen.