Merken

Philips Hue

Philips Hue is een slim draadloos verlichtingssysteem dat jou de absolute vrijheid biedt om de juiste sfeer in te stellen. Met behulp van jouw smartphone, tablet of computer zet je het licht volledig ...

115 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Philips Hue

Je net comfortabel in bed installeren en dan ontdekken dat het licht nog aan is. Wie heeft er dan eigenlijk wel trek om nog van onder de lakens uit te komen? Met behulp van de lampen van Philips Hue hoeft dat niet meer. De lampen bedienen met jouw stem is slechts één van de vele opties van dit slim en geïntegreerd verlichtingssysteem. Wat je nog kan doen? Spelen met 16 miljoen verschillende kleurschakeringen, het nabootsen van zonlicht om zo prinsheerlijk wakker te worden en veel meer.

Het assortiment Philips Hue

Om jouw slimme verlichtingssysteem van Philips Hue compleet te maken heb je de Philips Hue Bridge nodig die het hart van jouw systeem is. Dit is wat jouw smartphone of tablet met de lampen verbindt en heeft een capaciteit tot 50 lampen en accessoires. Wat die lampen betreft kies je uit dimmersets, plafondspots, tafellampen, hanglampen, wandlampen en ga zo maar door. Voor elk wat wils dus.

Het ontwerp

De lampen van Philips Hue zijn in de eerste plaats gemaakt om effectief te zijn en goede prestaties te leveren. Dat betekent echter niet dat er geen aandacht aan het ontwerp is gegeven. De Hue lampen zitten in een modern en strak jasje en zijn veelal verkrijgbaar in zwart en wit. Klassieke kleuren die bij elk interieur goed tot hun recht komen.

De technologisch knappe lampen van Philips Hue met eigen ogen ontdekken? Bestel ze bij wehkamp voor 23:59 uur en je kan er morgen al mee aan de slag.