Merken

Petrol Industries meisjeskleding

Heb jij een stoere dochter die lieve, schattige, roze meisjeskleding het liefst vermijdt? Dan is de Petrol Industries meisjeskleding vast en zeker iets voor haar. Cool, hip en stijlvol, dat is de kled ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries meisjeskleding

Je dochter is een energieke meid die het liefst de hele dag aan het ravotten is. Als ouder geniet je hier met volle teugen van. Wat betreft kleding heeft ze een specifieke smaak. Je bent al eens aan komen zetten met een snoezig jurkje, maar geen haar op je dochters hoofd die ook maar overwoog om de jurk aan te trekken. En bij een dochter die van avontuur houdt, hoort natuurlijk avontuurlijke, stoere kleding. De Petrol Industries meisjeskleding is voor haar perfect.

Van jassen tot jurken

Dat jurken ook stoer zijn, bewijzen de jurken in de collectie Petrol Industries meisjeskleding. Zwarte jurken met toffe en minimalistische prints. Zonder poespas, maar gewoon een coole jurk. Ook kom je in de collectie gave jassen tegen met bontkragen. En natuurlijk mogen de truien en T-shirts niet ontbreken. Geen schattige tekeningen op de shirts, maar energieke prints of letters. De kleding is verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 176.

Kleding voor het hele gezin

We bieden je Petrol Industries kleding aan voor het hele gezin. Heb je ook nog een zoon die jaloers wordt van al die leuke kleding van zijn zus, bekijk dan zeker eens de Petrol Industries jongenskleding. De artikelen die je vandaag bestelt, heb je de volgende werkdag al in huis. En de kinderen hebben maar liefst 30 dagen de tijd om de kleding thuis te passen.