Merken

Petrol Industries kinderjeans

Geef je kinderen een stoere look met de ruige Petrol Industries kinderjeans. Deze zijn geïnspireerd op de levensstijl van auto- en motorliefhebbers die graag een beetje sleutelen. Petrol Industries ki ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries kinderjeans

Jouw kinderen zitten vol energie en zijn dan ook heel actief. Tijdens hun spelletjes doen ze niet altijd voorzichtig. Daarom hebben ze kleding nodig die tegen een stootje kan. Maar deze moet tegelijkertijd lekker zitten en ze de vrijheid geven om lekker te bewegen. Petrol Industries kinderjeans zijn voor hen de perfecte keuze. Deze zijn heel robuust en gaan dus niet snel stuk. Door de toevoeging van een beetje elastaan rekken Petrol Industries kinderjeans ook een beetje mee. Een ideale combinatie.

Jeans voor kinderen met een stoere stijl

Het beste woord om Petrol Industries kinderjeans te omschrijven is ‘stoer’. Dit zijn spijkerbroeken met vintage slijtplekken en bijzondere details, zoals extra grote zakken en mooie stiksels. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder trendy slim fit jeans. Ook qua kleuren valt er genoeg te kiezen. Ga voor een van de mooie blauw- of grijstinten voor een klassiek of modern effect.

Casual kleding geïnspireerd op rijders en sleutelaars

Petrol Industries maakte in 1989 voor het eerst naam met stoere leren riemen. Toen deze een succes werden, breidde men het assortiment uit naar denimkleding. Deze is geïnspireerd op mensen die graag sleutelen aan auto's en motoren. Zij liggen en zitten veel op de grond, dus moet hun kleding stevig zijn. Die kwaliteit zie je terug in de hele collectie Petrol Industries-jongenskleding.

Geen Petrol Industries-verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Petrol Industries kinderjeans bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.