Merken

Petrol Industries kinderjassen

Schommelen, verstoppertje spelen of lekker voetballen: welk kind houdt er nou niet van? Met onze fijne kinderjassen kan je zoon of dochter het hele jaar door buiten blijven spelen. Of het nou zomer is ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries kinderjassen

Wanneer de dagen korter worden en het weer kouder, wordt het tijd om de luchtige zomerkleding te verruilen voor warme winterkleding. Tijdens dit klusje kom je de winterjas van je dochter tegen. Oei, die zal ze waarschijnlijk niet meer aankunnen! Is ze in een jaar echt zoveel gegroeid? Wanneer je dochter haar jas past, blijk je gelijk te hebben. Tijd voor iets nieuws! Misschien vinden jullie wel iets leuks bij onze Petrol Industries kinderjassen.

Stijlvol alle seizoenen door

Je kan het gehele jaar bij Petrol Industries terecht. Of je nou op zoek bent naar een jas voor die gure winterdagen, of voor die frisse doch zonnige ochtenden in mei. In de collectie vind je namelijk zowel winterjassen als tussenjassen en zomerjassen. Van gewatteerde jassen met imitatiebontkragen tot luchtige parka's: waar ben jij naar op zoek? De Petrol Industries kinderjassen zijn verkrijgbaar in de maten 116 tot en met 176. In de collectie vind je zowel jassen voor jongens als voor meisjes.

Een gloednieuwe jas in huis met een paar muisklikken

Kan jouw zoon of dochter wel een nieuwe jas gebruiken? Bekijk de collectie van Petrol Industries bij ons op de website en bestel jullie favoriete kinderjas met een paar muisklikken. We zorgen ervoor dat je de jas de dag na bestelling ontvangt. Ben je nog niet uitgewinkeld? Neem dan ook eens een kijkje bij onze Petrol Industries-jongenskleding en -meisjeskleding.