Merken

Petrol Industries kinder T-shirts

Petrol Industries kinder T-shirts zijn het perfecte cadeautje voor stoere kids. Deze soepele shirts zijn geïnspireerd door de kleding van auto- en motorliefhebbers. Petrol Industries kinder T-shirts v ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries kinder T-shirts

Jouw kinderen zijn dol op motorvoertuigen en vergapen zich graag aan de mooiste modellen. Zelf zijn ze nog niet oud genoeg om te mogen racen en sleutelen, maar ze kunnen bijna niet wachten. In de tussentijd maak jij ze graag blij met kleding die hiervoor geschikt is, dus met een stoer uiterlijk. Petrol Industries kinder T-shirts zijn de perfecte keuze. Ze zitten comfortabel en kunnen tegen een stootje. Petrol Industries kinder T-shirts lenen zich dus uitstekend om monteurtje of coureurtje mee te spelen.

Stoere T-shirts voor kinderen

In de collectie Petrol Industries kinder T-shirts vind je snel een stoer T-shirt voor jouw kids. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en modellen. Er zijn T-shirts met lange mouwen, maar ook met korte. Kies voor sportieve strepen of een opvallende tekst. Ga voor makkelijk zwart of kies voor een warme kleur, zoals donkerrood of oranje. De maatvoering van Petrol Industries kinder T-shirts gaat van 116 tot 176.

Kindermode voor motormuizen in spe

Vind jij jonge kinderen in een stoere outfit ook zo aandoenlijk? Dan word je blij van de collectie van Petrol Industries. Hierin vind je comfortabele casual mode met een ruige look in kindermaten. Perfect voor kinderen die dol zijn op auto's en motoren. Bekijk daarom ook eens de Petrol Industries-kinderjeans bij wehkamp.

Zijn jouw kinderen niet zo dol op winkelen? Voor 23:59 uur Petrol Industries kinder T-shirts kopen bij wehkamp is ze morgen verrassen.