Merken

Petrol Industries jongenskleding

Zoek je jongenskleding die past bij de ondernemende en stoere jongen? Petrol Industries staat voor ruige en stoere kleding met een vleugje bikermentaliteit. Met Petrol Industries jongenskleding haal j ...

60 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries jongenskleding

Je zoon haalt continu de stoerste stunts uit waar je vaak niet naar durft te kijken. Deze ondernemende jongens hebben al vroeg een eigen stijl ontwikkeld waar Petrol Industries jongenskleding perfect op aansluit. Met de kleding van dit merk benadruk je eenvoudig de unieke stijl van je kind. Geen discussie meer over wat er die ochtend aangetrokken moet worden. Je zoon zit al aangekleed voordat je het in de gaten hebt en geef hem eens ongelijk met deze toffe items.

Een complete outfit is makkelijk samengesteld

Met Petrol Industries heb je een trendy outfit eenvoudig samengesteld. In het assortiment van Petrol Industries jongenskleding zitten vlotte shirts, warme truien, comfortabele jeans en zelfs jassen. De kleuren en prints worden door het merk regelmatig aangepast op het lopende seizoen en de trends van het moment. Hierdoor blijft het aanbod altijd actueel. Petrol Industries jongenskleding is te koop in de maten 92 tot en met 176.

Petrol Industries jongenskleding kopen bij wehkamp

Heb jij je hart verloren aan Petrol Industries jongenskleding? Dan moet je zeker het aanbod van Petrol Industries jongensaccessoires bekijken. Je laat je kind de nieuwe kleding gewoon thuis passen. Past het niet, dan is dat geen probleem. Retourneren is bij wehkamp niet alleen heel eenvoudig, maar ook gratis. Als je 20.- of meer besteedt, brengen we geen bestelkosten in rekening.