Merken

Petrol Industries heren truien

Nette, stoere en vrije tijdstruien, je vindt het allemaal in de collectie Petrol Industries herentruien. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: een uitstekende prijs-kwalite ...

57 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petrol Industries herentruien

Je hebt allerlei toffe blouses in je kast hangen en er liggen ook een paar truien. Maar je mist nog een echt goede trui waar je graag in gezien wordt. Het wordt hoog tijd voor een trui die je zowel naar je werk als op een avondje met vrienden draagt. Als je zo'n stijlvolle trui zoekt, dan zit je bij de Petrol Industries herentruien helemaal goed.

Truien in allerlei stijlen

In de collectie Petrol Industries herentruien vind je truien in allerlei verschillende stijlen. Toffe hoodies met een groot logo op de voorkant, uitstekend voor op de bank of naar het sporten. Sweaters, wederom met het logo groot op de voorkant gepresenteerd, draag je ook fijn in je vrije tijd. En dan zijn er nog de truien die één kleur hebben, zonder een print. Ook deze zijn zeer geschikt om op je werk te dragen.

Wissel je trui af met een vest

Om elke dag in een soortgelijke outfit te lopen, is ook maar saai. Wissel je trui daarom ook eens af met een ander kledingstuk voor je bovenlichaam, zoals een vest. Als de stijl van Petrol Industries je aanspreekt, raden we je aan om zeker eens Petrol Industries herenvesten te bekijken. Ook hier vind je vesten in diverse stijlen. Er is voor elke gelegenheid een vest. Als je vandaag nog je artikelen bestelt, heb je ze de volgende werkdag al in huis.