Merken

Petit Monkey

Petit Monkey heeft een goede neus voor leuke trends. Dit merk heeft decoratieve artikelen, leerzaam speelgoed en schoolspullen die ouders en kinderen blij maken. Alles is voorzien van fantasierijke pr ...

73 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Petit Monkey

Je bent dol op prentenboeken en kleurrijke posters. Spannende verhalen en mooie illustraties voeren je meteen naar de fantasiewereld van kinderen. Je vindt het leuk om in de kinderkamer een aangename sfeer op de roepen met zachte of felle kleuren en stijlvolle accessoires. Petit Monkey werkt samen met bekende tekenaars, die met hun grappige dierenillustraties en inspirerende posters steeds de fantasie prikkelen.

Opbergmogelijkheden, kinderservies en spelletjes

Petit Monkey heeft handige accessoires om de kinderkamer mee te ordenen, zoals kapstokhaken en wandkastjes. Met de kunststof bekers, bordjes en broodtrommels heeft je kind elke dag zijn of haar vertrouwde spulletjes tijdens het eten. Kijk ook naar een geheugenspelletje met vrolijke plaatjes of een decoratieve stapeltoren met verschillende stapelmogelijkheden. Dit speelgoed van Petit Monkey zorgt voor uren speelplezier en is heel geschikt als kraamcadeau.

De perfecte hulp bij een goede nachtrust

De woonaccessoires van Petit Monkey zijn leuk om te geven of te krijgen. Bovendien zijn ze nuttig. Onze Petit Monkey nachtlampjes zijn veilige kinderlampen met mooie vormen en zachte kleurtjes. Kinderen zijn vaak gek op dieren en met een nachtlamp in de vorm van een dier kan je kleintje rustig en met een veilig gevoel gaan slapen.

Mooie plaatjes in heldere kleuren helpen je kind te leren observeren. Bestel onze Petit Monkey accessoires en spelletjes voor 23:59 uur bij wehkamp. Dan geniet je de volgende werkdag al met je kind van de bijzondere items en illustraties.