Merken

Paw Patrol waterspeelgoed

Een erg populaire kinderserie van dit moment is Paw Patrol. In de hoofdrol speelt Ryder, een tienjarige jongen, samen met zijn pups. Samen beleven ze spannende avonturen waarbij hun doel is om te zorg ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Paw Patrol speelgoed

Woef woef! Staat er een gebouw in brand? Is er iets gestolen? Haal maar snel de helden van Paw Patrol erbij om alles op te lossen! De dappere hondjes Chase en Marshall geef je je kinderen cadeau dankzij het leuke Paw Patrol speelgoed. Zo kan jouw kleintje alle avonturen van deze tekenfilmhelden naspelen en zelf nieuwe avonturen bedenken. Badschuim verdwenen? Koekjes aangebrand in de oven? Laat Chase, Marshall en je kind maar helpen het mysterie op te lossen.

Knuffelen, verbazen & knutselen

De collectie Paw Patrol speelgoed bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er leuke knuffels, zak/nachtlampen met projectiemogelijkheden, robothondjes en zelfs vrolijk gekleurd kinetisch speelzand. Het speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes, peuters en kleuters. Sommige speeltjes zijn zelfs geschikt voor baby’s. Zo zijn er voor de kleintjes ook leuke strandlakens en opblaasbare speeltjes voor het zwembad.

Speelgoed en meer

Paw Patrol speelgoed is stevig en kan tegen een stootje. Maar er is meer dan alleen speelgoed van Paw Patrol bij ons verkrijgbaar. Zo zijn er ook diverse Paw Patrol schoolspullen en kinderaccessoires. Denk hierbij aan een broodtrommel en drinkbeker met Chase en Marshall erop en een leuke rugzak. En met een Chase knuffel erbij gaat je kindje met veel plezier naar school of de speelzaal.

Vandaag besteld, morgen in huis

Maak je kindje blij met Paw Patrol speelgoed en bestel het vandaag nog voor 23:59 uur. Dan worden de puppyhelden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Ideaal als je nog een last-minute cadeautje nodig hebt voor een goed rapport, verjaardag of behaald zwemdiploma.