Merken

Paw Patrol

Paw Patrol is een kinderserie op Nickelodeon over de avonturen van de tienjarige jongen Ryder en zijn heldhaftige pups. Samen zorgen ze voor de veiligheid in avonturenbaai. Het spreekt voor zich dat e ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Paw Patrol

Een cadeautje geven aan jouw kind om dan te ontdekken dat die het toch niet bepaald graag heeft. Je bent niet de eerste ouder die veel geld uitgeeft aan een cadeau waar nooit mee gespeeld wordt. Dat risico loop je niet met het leuke speelgoed van Paw Patrol, gebaseerd op de televisieserie. Bij wehkamp vind je een uitgebreid assortiment waar elk kind wel iets naar zijn of haar zin in kan vinden.

De keuzemogelijkheden

Paw Patrol gaat over zes pups die elk hun eigen vaardigheden en apparatuur hebben. Niet meer dan logisch dan ook dat je kan kiezen tussen de Rescue Racers van de pups en iconische scènes uit de serie. Zoek je iets anders dan speelgoed? Dan kies je toch gewoon voor de hippe sneakers, kleurpotloden of de rugzakken van deze toffe serie.

Aangepast aan de leeftijd

De serie Paw Patrol is voornamelijk populair bij de allerkleinsten. Baby’s en peuters zijn er helemaal wild van. Logischerwijze houdt Paw Patrol hier ook rekening mee in zijn assortiment. Zo is er aangepast babyspeelgoed en peuterspeelgoed waar de kinderen ook nog wat kunnen leren. Met het speelgoed van Paw Patrol sla je als ouder de bal nooit mis.

Wil je een leuk stukje speelgoed van Paw Patrol bestellen bij wehkamp? Dat is lekker goedkoop: vanaf een bedrag van 20.- leveren wij immers gratis aan huis.