Merken

Paul Hewitt

Paul Hewitt is een prachtige merk met robuuste herenarmbanden, die ook door dames gedragen kunnen worden. De sieraden zijn gemaakt van scheepstouw dat door een metalen anker wordt vastgehouden. Je kan ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Paul Hewitt

Breng jij ook zo graag je tijd door aan het water? Of nog beter: op het water, waar de golven tegen je boot klotsen en je de wind in de zeilen en je haar hebt. Laat je kapiteinshart spreken en draag een armband van Paul Hewitt.

Ankers uit

Neem altijd een stukje van je liefde voor boten met je mee en draag de armbanden van Paul Hewitt. Deze bijzondere armbanden zijn gemaakt van scheepstouw. Het slot is een metalen anker, uitgevoerd in goud of zilver. Door deze door de lus aan de andere kant van het touw te steken, zet je de armband vast. De collectie bestaat voornamelijk uit robuuste herenarmbanden in stoere zeemanskleuren. Maar er zijn ook uniseks en damesexemplaren in roze of wit.

Casual en chic

De Paul Hewitt armbanden draag je met alles. Dankzij de luxe uitvoering zijn ze net zo mooi om te dragen met je herenoverhemden als met een zeemanstrui. Combineer een armband met jeans en een T-shirt of juist met je maatpak om je liefde voor het water ook op kantoor uit te dragen. Ook dames dragen deze armbanden zowel casual met een zomerjurkje als chic met een mantelpakje.

Vandaag bestellen, de volgende werkdag dragen

Paul Hewitt armbanden zijn een mooi cadeau voor jezelf of een ander. Bestel je favoriete kleur vandaag nog en je hebt de armband de volgende werkdag al in huis. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.