Merken

Patton

Sun, fun en food. Dat is waar de drie sterren in het Patton logo voor staan. Patton barbecues en buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Het merk staat garant voor kwaliteit. Niet vo ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Patton

Een luxe overkapping in de tuin en mooie zomers bieden de echte buitenkok de ultieme omstandigheden om de lekkerste gerechten voor vrienden en familie te bereiden op de barbecue. Gebruik je hierbij een Patton buitenkeuken, dan zal men in de rij staan om bij je te mogen eten. Naast een eenvoudige bediening heeft de Patton een stijlvol uiterlijk waardoor deze een aanvulling is op elke tuin. Er bestaan Patton-barbecues in uiteenlopende kleuren en modellen.

Voor iedere hobbykok of professionele chef

Of je het nu leuk vindt om wat burgers te flippen of liever culinaire hoogstandjes op de barbecue bereidt, met de buitenkeukens van Patton heb je altijd succes. Je bepaalt zelf of je een gasbarbecue gebruikt of een barbecue op houtskool. Ook biedt Patton accessoires als hoezen aan om je barbecue te beschermen tegen de elementen van de natuur. De modellen hebben elk hun specifieke eigenschappen en verschillen onderling onder andere door de afmeting.

Patton bestellen bij wehkamp

De echte liefhebber van koken in de buitenlucht bestelt Patton barbecues bij wehkamp online. Wil je jezelf een lange zoektocht besparen, dan maak je gebruik van de selectiefilters op onze site. Zit het barbecueweer er aan te komen, en wil je snel je Patton in huis hebben? Plaats dan vandaag voor 23:59 je bestelling, en je kan morgen al barbecueën.