Merken

Patton

Patton is een gerenommeerde naam als het om buitenkeukens gaat. De mensen achter dit merk boorden in ons land een heel nieuwe markt aan toen zij als eersten de buitenkeuken in Nederland introduceerden ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Patton buitenkeukens

De Patton barbecues zijn eigenlijk veel meer dan een barbecue, het zijn complete buitenkeukens. Met een Patton buitenkeuken wordt je barbecueavond altijd een succes. Patton voert verschillende modellen en varianten maar denkt altijd aan de echte bbq liefhebber. Vrijwel alle barbecues beschikken over twee roosters en een zijbrander. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je plek te kort komt en de zijbrander is ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld de pindasaus of een soepje in op te warmen.

Gasbarbecue of houtskool?

De een zweert bij een gasbarbecue maar de ander toch echt bij houtskool. Een gasbarbecue is in vele opzichten het gemakkelijkst. Het aansteken is eenvoudig, de barbecue is sneller warm maar een gasbarbecue is vaak wel wat duurder in aanschaf. Houtskool wordt door velen geassocieerd als het echte werk. Het duurt even voordat de barbecue op temperatuur is maar de houtskool geeft wel die typische rokerige smaak aan je gerechten. Weeg dus voor aanschaf goed af waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Alles kan met een Patton

Of je nu uiteindelijk kiest voor de Patton Patio Chef, Kamado Grill of Prominent, genieten zul je zeker. Alle kooktechnieken zijn mogelijk. Grillen met gesloten of open kap, direct of indirect, wokken, bakken en stoven noem maar op. De Patton buitenkeukens zijn ook nog eens zeer weerbestendig. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal en 5 jaar garantie. En vandaag besteld is morgen al in huis!