Merken

Patagonia

Maak je klaar voor ieder avontuur met de mooie kleding en accessoires van Patagonia. Dit Amerikaanse outdoormerk is wereldwijd beroemd onder klimmers en andere avonturiers die houden van duurzame en s ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Patagonia

Jij brengt je vrije tijd het liefst door in de natuur. Lekker wandelen, kamperen of zelfs bergbeklimmen helpt jou optimaal te genieten en je te ontspannen. Daarom zoek je lichte, compacte en duurzame kleding en accessoires voor je avonturen. Deze moeten jou en je spullen goed beschermen en lang meegaan. In het assortiment van Patagonia vind je zeker wat je zoekt. De kleding, tassen en accessoires van het Amerikaanse merk zijn van topkwaliteit. Ze zijn slim ontworpen en gemaakt met oog voor mens en natuur.

Outdoorkleding voor dames en heren

In het assortiment van Patagonia vind je veel stijlvolle outdoorkleding, zowel voor dames als voor heren. Voor mannen zijn er lekker warme truien en soepele broeken. Ideaal voor die lange wandeltocht. Voor vrouwen zijn er stijlvolle en praktische jurkjes. Perfect voor de camping of het strand. Je neemt alles makkelijk mee in de lichte en stevige tassen. Voeg wat bijpassende accessoires toe en jij bent klaar om de wijde wereld in te trekken.

Duurzame outdoorkleding uit de VS

Patagonia begon als klein initiatief van een jonge bergbeklimmer. Hij maakte slim klimgereedschap met de hand en verkocht dit aan zijn vrienden. Met zijn ontwerpen probeerde hij de natuur zoveel mogelijk te ontzien. Inmiddels is het merk wereldwijd populair en is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bekijk nu de hele collectie Patagonia wandelen en outdoor bij wehkamp.

Voor 23:59 uur Patagonia bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je nieuwe tas inpakken.