Merken

Parrot

De minidrones van Parrot bezorgen je urenlang speelplezier. Of je nu jong of oud bent, deze drones zijn hartstikke vermakelijk. Iedereen kan overweg met de Parrot drones. Bekijk nu onze collectie en v ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Parrot

Tegenwoordig klaagt men er vaak over dat kinderen nauwelijks meer buiten komen. Ze zitten volgens ouders alleen nog maar achter de tablet, speelcomputer of televisie. Wie kent de niet uitspraak van de oudere generatie 'vroeger speelden we gewoon lekker buiten'? Tijden veranderen en dus de interesses van kinderen ook. Sluit bij je kinderen aan door iets te kopen dat hun interesse wekt en ze naar buiten lokt. Zeker weten dat je kind met een Parrot drone niets liever wil dan naar buiten gaan!

Hydrofoil-minidrone

De meeste mensen weten tegenwoordig wel wat een drone is. Dit geavanceerde speelgoed kreeg de laatste jaren een ongekende populariteit. Maar van een hydrofoil-minidrone heb je misschien nog nooit gehoord. De hydrofoildrone is de volgende generatie van een 'normale' drone. Deze minidrone van Parrot gaat niet alleen de lucht in, maar kan je ook op het water gebruiken. Hij is lekker wendbaar en is ontzettend snel, zowel te water als in de lucht.

Bediening met je smartphone

De minidrones van Parrot bedien je eenvoudig met je mobiel. Download de FreeFlight 3-app en verken het water of de lucht. De minidrone staat in contact met je mobiel, en via de camera op de drone kan je alles goed waarnemen of mooie foto's maken. Uitzonderlijk is dat de Parrot minidrones sensoren hebben die dankzij hun bijzondere techniek de stabiliteit bevorderen. Dit zie je normaliter alleen bij de grotere drones. Geniet nu nog meer van het buitenleven met de Parrot drones.