Merken

Papillon dansschoenen

Het merk Papillon was aanvankelijk geïnspireerd door het bekende operaballet van Jacques Offenbach en Marie Taglioni, maar tegenwoordig maakt Papillon allang niet meer alleen kleding voor ballet. Bij ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Papillon dansschoenen

Een goede dansschoen geeft je voet en je enkel de steun die je nodig hebt. Papillon dansschoenen bieden niet alleen optimale steun, maar zijn tegelijkertijd sterk en flexibel. De dansschoenen zijn van natuurlijk, goed ademend materiaal gemaakt. Zo houd je bij de meest intensieve training altijd je voeten droog, en minimaliseer je de kans op een blessure. Met veters of klittenband trek je je Papillon dansschoenen strak, zodat ze perfect aansluiten aan je voeten. Swing it out!

In de studio of op de planken

Om te schitteren op de bühne moet je eerst flink trainen. Discipline is vereist, maar ook motivatie is belangrijk. Motiveer jezelf bijvoorbeeld met een fijne garderobe, speciaal voor je dansroutine. Met een goed afgestemd tenue kom je meteen in de juiste stemming. Zoek daarom een fijne outfit bij elkaar. Voor dansen en ballet zijn er heel veel kleren en accessoires te koop. En met echte Papillon dansschoenen draai en spring je nóg veel beter!

Ook voor in de sportschool

Hoera! Op de sportschool mogen we ook dansen. En wie wel eens zumba heeft gedaan, weet dat dat best wel zwaar is. Kies hiervoor een van de dansschoenen met een verhoogde wreef. Deze geven je meer stabiliteit en een betere ondersteuning. Je kan deze schoenen natuurlijk ook prima gebruiken bij steps en bij het spinnen. De meeste sporters trekken hun Papillon dansschoenen bij de yoga overigens wel uit. Ook zo'n zin in Papillon dansschoenen? Je kan ze bij ons eenvoudig bestellen.