Merken

Papillon

Papillon is een Nederlands merk dat zich oorspronkelijk bezighield met het ontwerpen en produceren van balletschoentjes. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw brengt het merk ook sportkleding voor dame ...

195 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Papillon

Als je besluit te gaan sporten, wil je er altijd wel nog fatsoenlijk uitzien. En dat krijg je met de sportkleding van Papillon zeker voor elkaar. De kleding is namelijk voorzien van een Franse twist. Is je dochtertje ook sportief aangelegd?Dan biedt Papillon ook uitkomst. Veel meisjes dromen er namelijk van ballerina te worden. Deze droom wordt werkelijkheid dankzij een mooi balletjurkje of stevige balletschoentjes van dit merk. Leuk om cadeau te geven voor een allereerste balletles bijvoorbeeld.

Ons assortiment Papillon kleding & schoenen

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdige Papillon collectie. Kies onder meer uit balletpakjes, balletschoentjes, sportkleding en tassen. De polyester dans- en sportkleding zit comfortabel en is van uitstekende kwaliteit. Je vindt het vooral in de kleuren roze, zwart, oranje en wit, maar ook nog veel andere kleuren. Papillon heeft ook beddengoed in het aanbod. Na wat uurtjes dansen of sporten kun je heerlijk in slaap vallen onder het zachte Papillon beddengoed.

Aanbod aan maten per productcategorie

Papillon sportkleding voor dames is er in de maten XS tot en met 2XL. De balletpakjes koop je in de maten 104 tot en met 164. Schoenen zijn er vanaf maat 26 tot en met 43. Help niet alleen jezelf, maar ook de kids aan het sporten. Bekijk hiervoor ons aanbod Papillon kindersportkleding.

Koop Papillon gemakkelijk en snel dankzij onze handige zoekfunctie. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.