Merken

Pampers luiers

Pampers doet zijn best om de beste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen voor de verzorging van jouw kindje. Met de maandboxen van Pampers heb je altijd genoeg luiers in huis voor de hele maand. ...

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pampers luiers

Als ouder weet je als geen ander hoe hard luiers erdoorheen gaan. Tijdens de eerste levensfase van je kindje doe je zo de nodige oefening op in het verschonen van luiers. Huilt je kleintje en is hij of zij ontroostbaar, dan is de kans groot dat de luier aan verschoning toe is. Met Pampers luiers leg je je kindje in de watten. Zo voelt je zoon of dochter zich weer fris en fruitig en slaapt je kleine weer tevreden verder.

Kies uit vele soorten Pampers luiers

Pampers luiers zijn er in vele uitvoeringen. Zo bieden de Premium Protection luiers de allerbeste bescherming voor de huid van je baby. De Active Fit luiers zijn dankzij het verminderde volume en de rekbare zijkanten goed geschikt voor de actieve baby's. De Sleep & Play luiers zijn droog en minder zwaar. Kortom, voor elke baby is er de perfecte luier. Samen met de Pampers babydoekjes krijgt je kindje zo de best mogelijke verzorging voor de billen.

Sla groots in met de maandboxen

Je hebt nooit te veel luiers; voor je het weet ben je immers alweer aan een nieuwe verpakking toe. Heb je geen zin om steeds opnieuw Pampers luiers aan te schaffen? Koop dan de maandboxen. Ze variëren in omvang van 120 tot maar liefst 240 luiers. Bestel vandaag Pampers luiers en je hebt ze de volgende werkdag al in huis.