Merken

Pampers babyverzorging

Als kersverse moeder wil je kwaliteit en veiligheid bij de verzorging je baby. Pampers begrijpt dat. Daarom ontwikkelen zij de veiligste, meest comfortabele en best presterende producten voor jou en j ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pampers

Als kersverse ouders moet je een waslijst aan producten aanschaffen. Een wiegje, een babywagen, babykleertjes, speeltjes, noem maar op. Het allerbelangrijkste? Luiers! Het liefst investeer je in de allerbeste luiers die je kan vinden, om ervoor te zorgen dat jouw kleine schoon en droog blijft. Pampers zwemluiers kan je met een gerust hart het water in met je kleine waterratje. Naast luiers vind je in de collectie van Pampers ook babydoekjes en verzorgingsproducten.

Bestel je luiers online en bespaar zeeën van tijd

Als kersverse ouders heb je het maar druk. Een schattige baby die constant aandacht vraagt, het huishouden dat niet vergeten mag worden, en daarnaast moet er natuurlijk ook geld worden verdiend! Bestel daarom de Pampers luiers van jouw keuze bij ons op de website, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis! Bovendien is de verzending gratis wanneer je meer dan 20.- besteedt.