Merken

Pampers babydoekjes

Vaste prik in iedere luiertas: Pampers babydoekjes. De Pampers babydoekjes zijn klinische bewezen mild, dermatologisch getest en zonder parfum. Het verschonen van je baby wordt hierdoor een van de lie ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Pampers babydoekjes

Sta je op het punt te bevallen of heb je een opgroeiende dreumes ronddartelen in huis? Natuurlijk wens je de juiste verzorging voor je kindje. Pampers babydoekjes helpen je daarbij. Ze zijn niet alleen ideaal voor de hygiëne en verschoning van je baby, ze zijn ook onmisbaar bij diverse andere taken. Zo kom je ze tegen in de luiertas, in de kinderstoel en in de auto. Op die manier geef je je kindje altijd de juiste verzorging.

Ons aanbod Pampers babydoekjes

Wehkamp heeft een veelzijdig aanbod babydoekjes in het assortiment van Pampers. Met de doekjes reinig en verzorg je de huid van je baby. Voor baby's met een gevoelige huid zijn speciale doekjes ontwikkeld. Je gebruikt ze niet alleen voor het afvegen van ontlasting en urine, maar ook om het gezicht en de handen schoon te maken. De luiers- en billendoekjes zijn er in verschillende prijsklassen en maandboxen, dus er zit altijd wel iets voor jouw kindje bij!

Nog meer Pampers producten

Naast Pampers babydoekjes heeft wehkamp nog meer Pampers producten in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons aanbod Pampers luiers. Bij ons koop je alles wat je nodig hebt voor je zoon of dochter.

Dankzij onze slimme navigatiemogelijkheden vind je snel de juiste Pampers babydoekjes. Vanaf 20.- wordt een bestelling gratis thuisbezorgd.