Jurken & rokken

Als kersverse moeder wil je kwaliteit en veiligheid bij de verzorging je baby. Pampers begrijpt dat. Daarom ontwikkelen zij de veiligste, meest comfortabele en best presterende producten voor jou en je kindje. En wij bieden je het gemak! Want wat is er nu handiger dan de Pampers gewoon online te kopen? Bij wehkamp kan het!

Pampers

Als kersverse ouders moet je een waslijst aan producten aanschaffen. Een wiegje, een babywagen, babykleertjes, speeltjes, noem maar op. Het allerbelangrijkste? Luiers! Het liefst investeer je in de allerbeste luiers die je kan vinden, om ervoor te zorgen dat jouw kleine schoon en droog blijft. Pampers luiers zijn van hoge kwaliteit en zorgen dat jouw baby zich op zijn of haar gemak voelt.

Kies voor kwaliteit

Pampers is niet voor niets als beste getest! Bij dit merk staat het comfort van de baby met stipt op één. De luiers van Pampers hebben een flexibele pasvorm en houden je baby tot maar liefst 12 uur lang droog. Bovendien kan je de luiers eenvoudig aan- en uitdoen. Met de Pampers maandboxen koop je in één keer voldoende luiers voor de hele maand!

Luiers voor elke baby

In de collectie van Pampers vind je luiers voor pasgeboren baby's, luiers voor oudere baby's en luierbroekjes. Voor ieder wat wils dus! Alle luiers zijn verkrijgbaar in wijd uiteenlopende maten. Heb je zin in een dagje strand of is het tijd voor je baby's allereerste vakantie? Met de Pampers zwemluiers kan je met een gerust hart het water in met je kleine waterratje. Naast luiers vind je in de collectie van Pampers ook babydoekjes en verzorgingsproducten.

Bestel je luiers online en bespaar zeeën van tijd

Als kersverse ouders heb je het maar druk. Een schattige baby die constant aandacht vraagt, het huishouden dat niet vergeten mag worden, en daarnaast moet er natuurlijk ook geld worden verdiend! Bestel daarom de Pampers luiers van jouw keuze bij ons op de website, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis! Bovendien is de verzending gratis wanneer je meer dan 20.- besteedt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.