Merken

Paco Rabanne

Paco Rabanne is een Spaanse ontwerper die de modewereld graag een beetje op zijn kop zet. Zijn unieke ontwerpen zijn voor de meesten van ons onbetaalbaar. Maar gelukkig heeft het merk ook heerlijke ge ...

58 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Paco Rabanne

In je dagelijks leven kom je graag goed voor de dag. Je wil er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook lekker ruiken. Daarom ben je altijd op zoek naar een bijzonder geurtje waar mensen jou aan kunnen herkennen. Kwaliteit vind je ook belangrijk: je wil graag een goede geur waar je de hele dag plezier van hebt. De dames- en herengeuren van Paco Rabanne voldoen zeker aan deze omschrijving. Door hun unieke combinaties van ingrediënten zijn ze echt onderscheidend.

Kies je favoriete geur

In het assortiment van Paco Rabanne vind je heerlijke geuren voor diverse gelegenheden. Er zijn lichtere, bloemige en fruitige damesgeuren voor overdag. Heren kunnen op zo'n moment kiezen voor fris en kruidig. Maar het merk heeft voor zowel mannen als vrouwen ook zwaardere, extra verleidelijke geuren die perfect zijn voor de avond. Deze zijn ideaal voor een feestje, een romantisch etentje of een ander moment waarop je echt indruk wil maken.

Unieke geuren in een prachtige verpakking

Paco Rabanne is een Spaanse modeontwerper die naam heeft gemaakt met zijn unieke designs. Hij werd opgeleid tot architect en maakte kleding met verrassende materialen zoals plastic en metaal. Ook als het om geuren gaat is hij behoorlijk eigenzinnig. Hiermee haal je zeker iets bijzonders in huis. Kijk maar eens naar de verpakking van Paco Rabanne herengeuren.

Geen tijd voor de parfumerie? Voor 23:59 uur Paco Rabanne bestellen bij wehkamp is morgen kennismaken met je nieuwe favoriete geur.