Merken

Paco Rabanne

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Paco Rabanne herengeuren

Je hebt je beste overhemd aan, of draagt je favoriete T-shirt. Je loopt over straat, door kantoor of naar de bar en je voelt dat de geur die je draagt wordt opgemerkt door een potentiële liefde. Het onschuldige zinnetje ‘wat ruik je lekker’ kan zomaar uitgroeien tot een spannende date. En met Paco Rabanne herengeuren wordt je aftershave of eau de toilette altijd opgemerkt.

Eau de toilette & after shave

De lijn Paco Rabanne herengeuren bestaat uit eau de toilettes en after shaves met ieder een eigen karakter en geur. Ook iedere flacon is anders en past perfect bij de geur. One Million bijvoorbeeld is verpakt in een flacon in de vorm van een goudstaaf, terwijl Invictus in een kleine trofee gevangen zit. De klassieker Pour Homme zit in de kenmerkende groene glazen flacon. De geuren zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, 30 ml is het kleinste en 200 ml het grootst.

Geuren in laagjes

Wist je dat je met de Paco Rabanne lichaamsverzorging de Paco Rabanne herengeuren nog meer diepte en karakter kan geven? Wanneer je namelijk lichaamsverzorging uit dezelfde geurlijn als de eau de toilette of after shave gebruikt, dan bouw je geur in laagjes op en zal deze nog spraakmakender de aandacht trekken.

Gratis thuisbezorgd

De heerlijke Paco Rabanne herengeuren bestel je gewoon bij ons. Kies je favoriet en bestel voor 23:59 uur, dan heb je het morgen al in huis. Bovendien zijn er geen verzendkosten bij bestedingen vanaf 20,-.