Merken

Oxboard

Oxboard is een merk uit Eindhoven en produceert onder meer hoverboards en ander buitenspeelgoed. In 2015 lanceerde men het hoverboard in Nederland, en deze werd direct een groot succes. Oxboard valt o ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Oxboard

Kinderen zie je graag genieten. Zodra het zonnetje schijnt trekken je kids er al snel op uit om buiten te spelen. Hoe kan dit nu beter dan met een Oxboard hoverboard? Dit buitenspeelgoed draagt bij aan eindeloos veel speelplezier, en is goed voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld de motoriek. Niet alleen jouw kinderen, maar ook jij kan jezelf leren verplaatsen op een hoverboard. Juist op vlakke terreinen kan je leren je eigen grenzen te verleggen.

Assortiment Oxboard bij wehkamp

Op onze site kies je uit allerlei soorten hoverboards. Met een breed assortiment in diverse prijsklassen is er volop keuze voor hoverboardliefhebers. Oxboard werkt voortdurend aan de verbetering van de hoverboardtechniek. Daardoor haal je altijd een board in huis van uitstekende kwaliteit. Kies uit de kleuren zwart, grijs, wit en rood. Dankzij een stevige tas neem je je hoverboard gemakkelijk overal mee naartoe. Bovendien biedt een hoverboardtas optimale bescherming tegen een fikse regenbui.

Nog meer eigentijds speelgoed

Bij wehkamp is er keuze voor iedereen. Wij verkopen speelgoed voor jong als oud, en zorgen daarmee voor speel- en ontdekplezier voor alle leeftijdscategorieën. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod drones en kindertablets.

Koop een Oxboard-hoverboard eenvoudig online op onze site. Vóór 23:59 uur bestellen is morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.