Merken

Outdoorchef outdoor barbecues

Zodra het zonnetje begint te schijnen, gaan we lekker naar buiten met zijn allen. En dat betekent ook lekker buiten eten én koken. Met de Outdoorchef barbecues wordt dat extra lekker. In de collectie ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Outdoorchef

Hou jij er ook zo van om een goed stukje vlees te bereiden op een barbecue? Lekker met vrienden en familie buiten genieten van de zomeravond. Een goed glas wijn en ijskoud biertje erbij. Een sappig stuk vlees… wat wil je nog meer? Een goede Outdoorchef barbecue natuurlijk om al het lekkers te bereiden.

Diverse barbecues

Het koken op een barbecue is een hele kunst. Maar dankzij Outdoorchef wordt het een peuleschil. De elektrische, gas- of houtskoolbarbecues blijven dankzij het deksel goed op temperatuur. Of je nu voor een staand model of een tafelmodel kiest, de gril is altijd goed bevestigd op een stevig onderstel. Dat maakt het barbecueën een stuk veiliger. Naast barbecues heeft Outdoorchef ook verschillende Outdoorchef barbecue accessoires opgenomen. Denk hierbij aan schorten, schoonmaakmiddelen en hoezen.

Overal een geslaagde barbecue

Met Outdoorchef is het heerlijk barbecueën. Ook op reis. Je haalt de gril namelijk gemakkelijk uit elkaar om deze in de caravan of camper mee te nemen. Heb je weinig ruimte in de bagage? Kies dan voor een tafelmodel. Deze is ook ideaal om mee te nemen naar het strand of een picknick. Uiteraard check je van te voren of er op locatie een barbecue aangestoken mag worden. Je hoeft verder alleen nog maar te zorgen voor lekker vlees.

Barbecueweer? Bestel snel en gril morgen

Het barbecueweer komt er weer aan. Bestel daarom vandaag nog je nieuwe Outdoorchef barbecue met toebehoren en je staat morgenavond al te grillen. Wij bezorgen bij een besteding vanaf 20.- gratis.