Merken

Outdoor Covers tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn behoorlijk prijzig in aanschaf. Niet iedereen heeft ruimte om de meubelen in de winter op te slaan om ze daarmee te beschermen tegen de elementen van de natuur. Daarom koop je bij on ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Outdoor Covers

Daar staan ze dan te pronken in je tuin, je nieuwe tuinmeubelen. Het heeft wat gekost, maar je bent klaar voor die lange warme zomers. Keerzijde van het weer in ons land is dat het ook veel en lang kan regenen. Iets wat op den duur niet goed is voor tuinmeubelen. Om deze te beschermen tegen de weersomstandigheden in ons koude kikkerland, koop je natuurlijk de hoezen van Outdoor Covers.

Verschillende soorten hoezen

Er zijn veel verschillende soorten tuinmeubelen te koop. Daarom heeft Outdoor Covers een ruim aanbod van verschillende soorten tuinmeubelhoezen. Er zijn onder andere hoezen voor tuinkussens, loungesets, stapelstoelen en parasols verkrijgbaar. Hierdoor kan je alles het hele jaar buiten laten staan, zonder dat je spullen verweerd raken door de elementen van de natuur. Je maakt zelf de keuze voor het materiaal, zoals polyester of polypropyleen. Er zijn hoezen verkrijgbaar voor diverse soorten loungesets in verschillende maten.

Outdoor Covers kopen bij wehkamp

Er zijn goede redenen om je Outdoor Covers tuinmeubelhoezen bij wehkamp te bestellen. Zo betaal je bij bestellingen met een waarde van meer dan 20.- geen verzendkosten. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur, dan kan je de tuinmeubelhoezen de volgende dag al gebruiken om je tuinmeubelen tegen de regen te beschermen. En is een artikel toch niet helemaal naar wens, dan kan je het zonder gedoe gratis terugsturen.