Merken

Oscar&Jane

Het dames kledingmerk Oscar&Jane is voor zelfverzekerde vrouwen die genieten van het leven. De collectie is stoer, sexy, kleurrijk en vol met prints. Oscar&Jane heeft de leukste outfits voor e ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Oscar&Jane

De naam Oscar&Jane is ontstaan uit een samenstelling van namen die van persoonlijke betekenis zijn voor Geraldine Kemper. Als ze een jongetje was zou ze namelijk Oscar heten. De tweede naam van Geraldine is Jane, vandaar is dit de samenstelling geworden voor haar merknaam Oscar&Jane. De collectie in geïnspireerd op haar eigen passie, dat is reizen en festivals bezoeken. De kledingstukken zijn soepel dus fijn om in te dansen en bewegen. De items zijn hip, vrolijk en kleurrijk.

Net even anders

Geraldine is trots op haar eerste kledinglijn en vanaf dag 1 al sterk betrokken bij de productie, geen schets is haar voorbij gegaan. Ze had niet verwacht dat er zoveel komt kijken bij het ontwerpen van een collectie. De eerste collectie van Geraldine is geïnspireerd op festivals. Dit betekend immers niet dat je de kledingstukken niet gewoon naar je werk kan dragen. De kledingcollectie bestaat uit kimono’s, flared broeken, shorts, body’s jurken, t-shirts, truien, pakjes en nog veel meer. De items zijn goed met elkaar te combineren en hebben een stoere, sexy en kleurrijk uiterlijk, natuurlijk met de mooiste prints. Voor elk moment en gelegenheid heeft Oscar&Jane passende items zodat jij altijd vrolijk en trendy voor de dag komt.