Merken

Oral-B

Een stralende lach en een gezonde mond: wie wil dat nou niet? De tandenborstels van Oral-B zijn gemaakt om tandplak te verwijderen en zo tandsteen en gaatjes te voorkomen. Wehkamp heeft verschillende ...

46 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Oral-B

Vanochtend was het zover: je zoons eerste bezoek aan de tandarts. Jij vond het zeker net zo spannend als hij. Hoewel de assistente enige overredingskracht nodig had voordat hij zijn mond open wilde doen, ging het verder hartstikke goed. Je bent trots op hem! Je eigen controle ging ook prima. Je tandarts raadde je vorig jaar aan om elektrisch te gaan poetsen. Daarom heb je toen een elektrische tandenborstel van Oral-B gekocht. En met resultaat: je tandarts gaf je nu zelfs complimenten over de goede conditie van je gebit.

Alles voor een stralende lach

Iedereen wil graag een stralende witte lach en een gezonde mond. Oral-B is al sinds de jaren vijftig een toonaangevend merk op het gebied van mondverzorging. Bij wehkamp hebben we een uitgebreide collectie producten van Oral-B, met onder meer elektrische tandenborstels, Oral-B opzetborstels, flosdraad en mondwater. Speciaal voor kinderen hebben we allerlei vrolijk gekleurde tandenborstels met bekende kinderfiguren. Zo leer je je kinderen dat mondverzorging niet alleen belangrijk, maar vooral ook leuk is.

Producten van Oral-B kopen bij wehkamp

Zijn je opzetborstels aan vervanging toe? Geen probleem. Bij wehkamp koop je je producten van Oral-B eenvoudig online. Kies bijvoorbeeld voor de handige multiverpakkingen, dan kan je weer even vooruit. Je betaalt in een veilige betaalomgeving, met iDEAL of creditcard. Je aankopen bezorgen we de volgende werkdag bij je thuis. Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag.