Merken

Oral-B

Een stralende lach en een gezonde mond: wie wil dat nou niet? De tandenborstels van Oral-B zijn gemaakt om tandplak te verwijderen en zo tandsteen en gaatjes te voorkomen. Wehkamp heeft verschillende ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Oral-B

Vertrouw je tandarts en stap nu over op elektrisch poetsen met Oral-B. De mondverzorging van Oral-B zorgt ervoor dat iedereen altijd kan genieten van je allermooiste glimlach. Oral-B’s complete collectie mondverzorging zorgt ervoor dat je gebit altijd optimaal verzorgd is. Alsof je net de tandarts bezocht hebt.

Elektrische tandenborstels

Bewezen is dat elektrisch poetsen met Oral-B betere resultaten geeft dan handmatige reiniging. Kies daarom nu een elektrische tandenborstel van Oral-B en zorg dat je tanden de verzorging krijgen die ze verdienen. Ga jij voor een tandenborstel met de meest uitgebreide functies, zoals positie detectie technologie? Kies dan de Oral-B Genius 9000. Zorgen dat je kinderen hun tanden ook optimaal verzorgen? Geef ze dan een speciale Oral-B elektrische tandenborstel voor kinderen in een van de vele uitvoeringen zoals Cars of Frozen. In combinatie met de speciale Kids app wordt poetsen leuk en zullen ze het altijd de aanbevolen twee minuten volhouden.

Opzetborstels, tandpasta & mondwater

De juiste elektrische tandenborstel van Oral-B gevonden? Zorg voor de allerbeste resultaten met de verschillende opzetborstels van Oral-B. Kies voor de Oral-B opzetborstel met de beste plakverwijdering of kies een opzetborstel speciaal voor wittere tanden. Gebruik ook de beste tandpasta’s en mondwater van Oral-B zodat de routine voor jouw mondverzorging voortaan de allerbeste is.

Snel bij je in huis

Je favoriete Oral-B producten uitgezocht? Kijk nog eens naar de grotere navulverpakking opzetborstels en tandpasta’s voor een scherpe prijs. Op deze manier zit je nooit zonder de beste mondverzorgingsproducten. Bekijk het complete assortiment van Oral-B en wij zorgen dat je keus zo snel mogelijk bij je in huis is.