Merken

Opposuits

Opposuits is een van oorsprong Nederlands merk dat pakken ontwerpt voor mannen die zichzelf niet te serieus nemen, maar wel gevoel voor stijl hebben. De collecties van Opposuits bestaan uit betaalbare ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

OppoSuits

Dit merk valt in één zin te omschrijven: betaalbare, kwalitatieve heren pakken met een ludieke twist. De pakken bestaan allemaal standaard uit een pantalon, colbert en stropdas in eenzelfde kleur of print. De prijs voor het pak is ook altijd hetzelfde, alle pakken van Opposuits zijn 79,95 inclusief stropdas.

OppoSuits opgericht

De oprichters van Opposuits waren in eerste instantie goede vrienden die samen op reis een goed idee kregen over het verkopen van gekke pakken. Inmiddels zijn ze vier jaar verder en zijn de pakken van OppoSuits wereldberoemd. De pakken van OppoSuits zijn wereldwijd te verkrijgen en te zien in allerlei media zoals TV en internet. Wat allemaal begon met een goed idee tussen drie vrienden groeide uit tot een een giga bedrijf met verkooppunten over de hele wereld en celebrities die hun pakken dragen.

OppoSuits online shoppen

De pakken zijn online te verkrijgen bij Wehkamp. We hebben ruim 12 designs in de collectie en voor elke gelegenheid een geschikt feest kostuum. Zo hebben we het beroemde Pac-Man pak, het kerstpak en het testbeeld Testival pak. De OppoSuits pakken zijn geschikt voor vrijgezellenfeestjes, carnaval, kerst of bijvoorbeeld een vriendenweekend. Eén ding is zeker je valt zeker op met een pak van OppoSuits.