Merken

OOZOO

Horloges zijn traditioneel hét modeaccessoire voor mannen met stijl. Met banden van hoogwaardig leer en designs die passen bij de laatste modetrends bieden de herenhorloges van Oozoo alles wat je van ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Oozoo herenhorloges

Steeds meer mannen besteden uitgebreid zorg aan hun outfit. Bij een verzorgde stijl hoort ook een chic horloge, maar mogelijk schrikt de prijs van een modern herenhorloge je af. Oozoo herenhorloges zijn dan precies waar je naar zoekt. Deze gracieuze herenhorloges zijn namelijk ideaal voor mannen die een sierlijk en modieus horloge wensen, maar hier niet de hoofdprijs voor willen betalen. Met name het doordachte ontwerp geeft Oozoo herenhorloges een voor de prijsklasse unieke uitstraling.

Keuze uit banden en uurwerken

OOZOO brengt vier keer per jaar een nieuwe collectie horloges uit. Dit garandeert een eigentijdse look voor de Oozoo herenhorloges. Bovendien valt er hierdoor echt iets te kiezen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld uurwerken met een klassiek of trendy ontwerp, en banden gemaakt van leer of staal. Oozoo horloges zijn er niet alleen voor mannen, want in ons assortiment Oozoo dameshorloges vind je ook fraaie polssieraden voor vrouwen.

Alle informatie over elk herenhorloge

Opdat je goed geïnformeerd een keuze kan maken, vind je bij ons op de site uitgebreide informatie over al onze Oozoo herenhorloges. Van de afmetingen tot de gebruikte materialen, alles is duidelijk aangegeven. Zo vind je hier niet alleen informatie over de banden en het uurwerk, maar ook over bijvoorbeeld het glas dat het uurwerk beschermt. Bij Oozoo herenhorloges wordt hier doorgaans mineraalglas voor gebruikt. Dit extra harde glastype is namelijk veel beter bestand tegen krassen.