Merken

ONLY & SONS

In de modewereld passeert de ene trend na de andere, maar voor een tijdloze stijl zit je bij Only & Sons goed. Met een nonchalante, rustieke stijl en de belofte van duurzame kwaliteit kan je er ze ...

327 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Only & Sons

Tijdens het winkelen heb je weer eens iemand voorbij zien komen met een outfit die toch echt de bedoeling niet kan zijn. Het is een dagelijks tafereel in de moderne mode waar praktische draagbaarheid toch echt niet zo belangrijk lijkt te zijn. Met Only & Sons haal je niet alleen draagbare kleding in huis, maar ook kleding met een eigen identiteit zonder zich daar te veel in te verliezen. Tijdloze mode zonder standaard te zijn: dat is Only & Sons.

De keuze is aan jou

In de collectie Only & Sons bij wehkamp valt er echt iets te kiezen. Ga je voor een spijkerbroek? Er zijn normale pasvormen, broeken met een strakkere fit, ontwerpen met scheuren en traditionele spijkerbroeken zonder franje. Heb je liever een bomberjack voor de strenge winter of een net iets minder warm exemplaar voor de warmere lente- en zomermaanden? Bij wehkamp vind je altijd wat je zoekt.

Uitstekende pasvorm

Het kleurenpalet van de kleding van Only & Sons is klassiek, met hier en daar een ingetogen graphic print op bijvoorbeeld de heren T-shirts. Even belangrijk als het genuanceerde uiterlijk is de goede afwerking en pasvorm. Je voelt bij het dragen dat Only & Sons hier de nodige aandacht aan besteedt.

Met de filters bij wehkamp maak je de zoektocht naar een passend kledingstuk stukken eenvoudiger. Voer jouw budget en maat in en zie vervolgens welke producten uit het assortiment aan jouw wensen voldoen.