Merken

ONLY PLAY streetwear

ONLY PLAY combineert sport met fashion. ONLY PLAY brengt elk seizoen een nieuwe mix tussen hard training, soft training, yoga, sweat en running, zodat jij altijd in de perfecte outfit aan je volgende ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

ONLY PLAY sportondergoed

Wat is het heerlijk om sportief bezig te zijn. Alleen: je gewone bh belemmert je in je bewegingen en bovendien ben je bang voor een knappende beugel. En dan moet je al je transpiratievocht er nog uit zien te wassen. Dat houdt je eigenlijk tegen om er vol voor te gaan. Dus schaf eerst ONLY PLAY sportondergoed aan, want dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Sportcomfort

Sporten in ONLY PLAY sportondergoed voelt comfortabel, zodat je alles uit je workout haalt. Het fijne aan het ONLY PLAY sportondergoed is dat het transpiratievocht goed opneemt. De sport-bh’s ondersteunen je borsten daarbij optimaal, zonder gedoe met beugels. Dat is bij het sporten extra fijn. Het ONLY PLAY sportondergoed is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals oranje, roze, paars en grijs. Je hebt de keuze uit de maten XS tot en met L.

Past bij al je outfits

Het ONLY PLAY sportondergoed mag best gezien worden. Sommige sport-bh’s zijn daarom net zo makkelijk als een sporttop te dragen met een broek en bijvoorbeeld een trainingsjasje. Kies dan wel sportondergoed in een opvallende kleur. Draag je het ONLY PLAY sportondergoed liever onder je kleding, dan zit dat ook net zo fijn. Combineer eens dezelfde kleuren ONLY PLAY sportondergoed en ONLY PLAY sportbovenkleding voor een mooi geheel.