Merken

ONLY PLAY

Het hippe en populaire merk Only heeft ook een lijn voor de sportieve dames onder ons: Only Play. Zoals de naam al verklapt, is deze kleding lekker speels. Uitstekende kleding om je vrij in te bewegen ...

228 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Only Play

Als sportieve vrouw vind jij een mooi en gezond lichaam belangrijk. Je geeft om je uiterlijk. Naar je werk en op straat loop je er graag hip en modieus bij. Ook als je gaat sporten, wil jij je van je beste kant laten zien. En natuurlijk is het belangrijk dat de kleding ook comfortabel zit. De Only Play sportkleding is daarom echt iets voor jou.

In alle sporten thuis

De collectie Only Play is breed. Welke sport je ook beoefent, de kans is groot dat je hier de juiste sportkleding vindt, zoals diverse sportbroeken, sportbeha's, sweaters, vesten en zelfs een sport-jumpsuit. Je gaat helemaal in stijl naar de sportschool en steelt daar de show. In de kleding van dit merk maak je elke sport hip en trendy.

Niet alleen voor sportieve activiteiten

Een aantal kledingstukken van Only Play kan je ook buiten je sportieve activiteiten om dragen. Dit komt doordat het merk kleding ontwerpt volgens de laatste trends. Zo kan jij in je sportshirtje prima de straat op zonder dat je gek wordt aangekeken. De shirtjes hebben hippe teksten en vallen lekker wijd. En de warme sportsweaters zitten ook heerlijk tijdens een avondje op de bank. Bekijk nu de collectie Only Play fitness en sluit vandaag nog je fitnessabonnement af. Kleding die je vandaag bestelt, heb je morgen al in huis.