Merken

Olvarit

In alle producten van Olvarit worden de ingrediënten met zorg geselecteerd en geoogst. Als de groenten zijn geoogst worden ze gewassen en gesneden. Hierna worden ze voorzichtig gestoomd op alle vitami ...

92 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Olvarit

Je kindje wordt steeds nieuwsgieriger naar het eten op jouw bord. Die kleine babyhandjes proberen zo nu en dan zelfs wat van je bord te graaien. Tijd voor een nieuwe stap! Met Olvarit ondersteun je de ontwikkeling van smaak én geef je je kindje het allerbeste aan voeding.

Groente of fruit

In ons brede assortiment maaltijden voor baby's en dreumesen van Olvarit vind je potjes met groente of fruit als basis. In de potjes met fruit vind je een of meerdere soorten fruit. In de potjes met groente als basis vind je eenvoudige maaltijden met een of twee ingrediënten voor de allerkleinsten of een volwaardige maaltijd bestaande uit groente, vis of vlees en een graan of aardappel.

Voor elke fase een maaltijd

Olvarit ontwikkelt verschillende maaltijden voor verschillende fases in de baby- en dreumesperiode. Je kan al voor je kindje van vier maanden terecht bij dit merk. De maaltijden zijn dan eenvoudig en bestaan uit minder ingrediënten dan bijvoorbeeld een maaltijd voor een kindje van 15 maanden. Hoe ouder het kindje, hoe complexer de maaltijd wordt en hoe meer textuur de voeding heeft.

Bestel een compleet menu

Bij ons heb je de mogelijkheid om een compleet Olvarit-menu te bestellen. Je bestelt dan twaalf potjes groente- of fruithapjes. De menu's koop je voor kindjes vanaf zes of acht maanden. In zo'n menu