Merken

Olvarit

In alle producten van Olvarit worden de ingrediënten met zorg geselecteerd en geoogst. Als de groenten zijn geoogst worden ze gewassen en gesneden. Hierna worden ze voorzichtig gestoomd op alle vitami ...

91 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Olvarit babyvoeding

Als jullie 's avonds aan tafel zitten, valt het je op dat je kindje heel geïnteresseerd naar je eten kijkt. Soms lijkt je kleine zelfs te graaien naar je vork. Dit kan een teken zijn dat hij of zij toe is aan een volgende stap. Olvarit babyvoeding groeit mee met je kind en biedt telkens een volgende stap aan in de ladder van voeding. De potjes draag je bovendien eenvoudig met je mee. Thuisblijven voor de voeding van je kleine is dus niet nodig.

Voor alle leeftijden

Olvarit babyvoeding is er al voor kleintjes van vier maanden. De eerste hapjes van je kleine bestaan vaak uit fruit of zachte groente, zoals gekookte wortel. Zo maakt je kindje al vroeg kennis met de smaak van verschillende soorten groenten en fruit. Vanaf zes, acht, twaalf of vijftien maanden: er is babyvoeding voor iedere leeftijdsgroep. De smaak wordt telkens wat complexer.

Eenvoudig en gezond

Met de babyvoeding van Olvarit leert je kindje volwaardig eten. De uitgebalanceerde voeding van Olvarit heb je bovendien zó klaar voor je hongerige dreumes. Olvarit babyvoeding bestel je bij wehkamp eenvoudig vanuit huis. Gesjouw met zware verpakkingen blijft je ook bespaard, want wij leveren je bestelling bij jou thuis af. Koop je liever direct groot in? Bekijk dan ons assortiment Olvarit babyvoeding grootverpakkingen.