Merken

Olukai

Designs geïnspireerd door de Hawaiiaanse eilanden. OluKai onderscheid zich door het gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Volnerf leer en prachtige details op ieder product.Voor comfort iedere da ...

29 resultatensorteren op
nieuwste collectie

OluKai

Hawaiiaanse cultuur en eilanden. OluKai is ontstaan vanuit het verlangen betere producten te maken door het gebruik van de beste materialen en de mooiste leersoorten. OluKai is een merk dat sterke waarden en oorsprong heeft. Stijl, vakmanschap en comfort zijn belangrijke speerpunten. OluKai gelooft dat iedereen in de wereld Aloha kan leven.

OluKai: kwaliteit in product, materiaal en vakmanschap

De anotomische voetbedden zorgen de hele dag voor ondersteuning en comfort. Aan alle producten van OluKai wordt veel aandacht besteed, van design tot productie. Zo worden alle modellen met de hand vervaardigd op een schoenenleest. Laat je inspireren in de shop en bekijk de collectie Olukai sandalen of slippers. Sorteer op geslacht, maat en kleur om gemakkelijk jouw favoriete paar te vinden. Ben je niet tevreden met je bestelling? Je mag hem gratis retourneren.

De connectie met Hawaii is diep, zo dragen alle modellen Hawaiiaanse namen. Daarnaast ondersteunt OluKai alle 450+ Lifeguards op de eilanden met producten en wordt een deel van de verkoop gebruikt voor de Hawaii Lifeguard jeugdopleidingen. Door middel van de OluKai Foundation draagt OluKai bij om de Hawaiiaanse cultuur en het unieke erfgoed te beschermen.