Merken

Olaz

Olaz, eerder Oil of Olaz genoemd, bestaat al sinds 1952. Het merk is opgericht door de scheikundige Graham Wulff die graag een perfecte verzorgingscreme voor zijn vrouw wilde maken. Zijn eerste produc ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Olaz

Onze huid stellen we dagelijks bloot aan allerlei omgevingsinvloeden. Denk hierbij aan make-up, zon en warmte en kou. Deze factoren zijn niet allemaal even goed voor de huid. Als we geen aandacht besteden aan de huid, kan dat leiden tot bijvoorbeeld een verouderde huid of droge huid. Met de juiste verzorgingsproducten ga je vervelende kwaaltjes tegen. De producten van Olaz zijn gebaseerd op scheikundige kennis en bieden de huid de verzorging die het nodig heeft.

Alles voor je gezicht

In onze collectie Olaz vind je alle producten die je nodig hebt voor een goede verzorging van het gezicht. Graham Wulff had als uitgangspunt om vrouwen te helpen zich mooi te voelen en er mooi uit te zien. Je huid goed verzorgen doe je met dag- en/of nachtcrème, reinigingsdoeken, serum of een tonic. In ons assortiment vind je diverse soorten dag- en nachtcrème, speciaal ontworpen voor ieder type huid. Kies de crème uit die bij jouw huid past.

Voor jong en oud

De Olaz make-up en gezichtsverzorgingsproducten zijn ontworpen voor iedere vrouw van elke leeftijd. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het goed verzorgen van je huid, zo voorkom je vervelende kwaaltjes. En ben je al wat ouder en heb je last van die vervelende kwaaltjes, dan kun je erger voorkomen door de huid vanaf vandaag goed te verzorgen. Wacht niet langer en geef je huid de aandacht die deze nodig heeft. Bestel vandaag nog de Olaz gezichtsverzorgingsproducten.